Echipa lui Tadici a câştigat turneul de la Zalău

Cu trei victorii din tot atâtea partide susţinute, HC Zalău a terminat pe primul loc turneul amical pe care l-a organizat vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor.
După victoriile obţinute în prima zi, 29 – 24 cu ASC Corona Braşov şi 34 – 26 cu DVCS Debrecen, formaţia manageriată de Gheorghe Tadici a trecut la pas sâmbătă dimineaţa de HCM Baia Mare, formaţie în faţa căreia a pierdut în campionat, chiar pe teren propriu. Scorul final al meciului a fost 32 – 25, după ce zălăuancele aveau la pauză un avans de şase goluri, 17 – 11.
Cea mai bună marcatoare a echipei zălăuane a fost Alina Czeczi, cu zece reuşite, opt dintre ele fiind din aruncări de la şapte metri.
De cealaltă parte, cele mai multe goluri pentru băimărence au fost marcate de Timea Tătar, Eliza Buceschi şi Aneta Pârvuş, fiecare cu câte patru reuşite.
Rezultatele complete ale turneului: HC Zalău – ASC Corona Braşov 29 – 24, DVCS Debrecen – HCM Baia Mare 25 – 33, HCM Baia Mare – ASC Corona Braşov 34 – 34, HC Zalău – DVCS Debrecen 34 – 26, DVCS Debrecen – ASC Corona Braşov 30 – 38, HC Zalău – HCM Baia Mare 32 – 25.

One Thought to “Echipa lui Tadici a câştigat turneul de la Zalău”

  1. Anonim

    asta da stire! a castigat echipa lui tadici! dar ce ati fi vrut sa se intample ? s-ar fi auzit urlete descreierate pana la Baia Mare!
    Si apropos – daca tot este echipa lui tadici de ce nu si-o finanteaza din banii lui proprii si nu din cei ai C. Jud. – care de altfel sunt banii contribuabilului de rand, fara nici un benrficiu ca urmare a „maretelor realizari” handbalistice !

Leave a Comment